22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

FIVE SEASONS – UHHH
Alessi
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
Alessi

FIVE SEASONS – UHHH

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 150 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
29 250 Ft
Az új Uhhh illat azt a kollekciót egészíti ki, mely az élet változásait és körforgását a születéstől a virágzásba boruláson és beérésen át, egészen a bölcs öregségig bemutatja. Ez az elegáns és dizájnos diffúzor mahagóni faágakból formált levelek segítségével bocsátja ki a természet legvonzóbb illatait idéző illatesszenciát. A vaníliával, jázminnal és szantálfával teli egyedülálló illatot ízlésesen szövi át a rózsa érzéki illata.
Kód MW647SAG
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése UHHH
Illattípus virág
Térfogat (ml) 150 ml
Tartósság 2-3 hónap
Szín ezüst
Gyártó Alessi
Termékcsalád Five Seasons
Származási ország Olaszország
Magasság (m) 20 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ALESSI – UHHH, 150 ml

  1.  Öntse az utántöltő illatot az illatosítóba, a nyílásába pedig helyezze el a faág alakú dekoratív elemet, amely a nap folyamán magába szívja az illatot, majd a térbe árasztja.
  2. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott. Az első használatkor hagyja, hogy a "falevelek" alakú dekoratív elem legalább 24 órán keresztül szívja magába az illatot. 
  3. Egy egyedi termékcsaládról van szó, amely öt különböző illatot tartalmaz. Ezek az illatok az élet fontos változásait és periodikus rendszerességét jelképezik, a születéstől, a virágzáson és az érettségen keresztül egészen a bölcs korig. A termékcsaládba illatgyertyák és 5 különböző kerámia illatosító tartozik, amelyek a faág alakú dekoratív elem segítségével árasztják az illatot a térbe. Ez az 5 kerámia illatosító mind formában, mind pedig illatban is különbözik egy egyedi élményt nyújtva.