DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

WARM CASHMERE - ILLATOS VIASZ YANKEE CANDLE

690 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Öltse magára a luxus kabátját a nyugtató hatású szantálfa és az egzotikus pacsuli magával ragadó illatának segítségével. Gyengéd krémes illat. Fej: napsütötte narancs, szív: kasmír fa, arany ámbra, kardámom, alap: krémes szantálfa, bársony pézsma, fehér pacsuli és francia vanília.

Részletesebben a termékről
WARM CASHMERE - ILLATOS VIASZ YANKEE CANDLE

Illatos aroma viasz otthoni aromaterápiára. A viasz oldott állapotban gyorsan beillatosítja az egész lakást. El lehet helyezni szilárd alapon kis helyiségekbe és élvezni a frissesség hosszú hetekig. A maximális illatos hatásért olvassza szét a viaszt aromalámpában mindennapi tea mécses segítségével. Ne tegye a viaszt vízbe. Miután elfújta a gyertyát a viasz megszilárdul és újra fel lehet használni. A térfogat nem csökken, csak időközben az illatos esszeciák kipárolognak. Ezután helyezzük a lámpát fagyasztóba és egy idő után a használt viaszt ki lehet venni. A viaszok lehet kombinálni: Készítsen saját illatot különféle viaszok eltörésével és kombinálásával az aromalámpa felső csésze részébe!

Termék jellemzése

Kód 30515
Illat karakter Friss, citrus
Típus Illatos viaszok
Gyártó YANKEE CANDLE
Szín bézs
Illatok Warm Cashmere
Származási ország USA
Kollekció Fall in Love
Termék típus Gyertyák
Időszak Semleges