DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

-25 %

AUTUMN GLOW - ILLATOS VIASZ YANKEE CANDLE, AUTUMN GLOW

A termék jelenleg nem vásárolható meg. Eredeti ár 690 Ft
Az aranyszínű napfény sütötte föld és a pacsulival kevert fás aroma egy igazi élményt hoz létre, amely olyan, akárcsak egy séta az őszi erdőben. Lenyűgöző és intenzív illat, amely női parfümre emlékeztet. Fej: lédús citrusfélék, szív: őszi virágok, friss fűszernövények, alap: pacsuli, tonka és aranybarna borostyán.

Részletesebben a termékről
AUTUMN GLOW - ILLATOS VIASZ YANKEE CANDLE, AUTUMN GLOW

Illatos aroma viasz otthoni aromaterápiára. A viasz oldott állapotban gyorsan beillatosítja az egész lakást. El lehet helyezni szilárd alapon kis helyiségekbe és élvezni a frissesség hosszú hetekig. A maximális illatos hatásért olvassza szét a viaszt aromalámpában mindennapi tea mécses segítségével. Ne tegye a viaszt vízbe. Miután elfújta a gyertyát a viasz megszilárdul és újra fel lehet használni. A térfogat nem csökken, csak időközben az illatos esszeciák kipárolognak. Ezután helyezzük a lámpát fagyasztóba és egy idő után a használt viaszt ki lehet venni. A viaszok lehet kombinálni: Készítsen saját illatot különféle viaszok eltörésével és kombinálásával az aromalámpa felső csésze részébe!

Termék jellemzése

Kód 30521
Illat karakter Friss, citrus
Típus Illatos viaszok
Gyártó YANKEE CANDLE
Szín LILA
Illatok Autumn Glow
Kollekció Fall in Love
Termék típus Gyertyák
Időszak Semleges
Származási ország USA