Woodwick

WOODWICK ILLATGYERTYA - COZY CABIN, 453 G

6 540,00 Ft 10 900,00 Ft -40%
elfogyott
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Meghitt házikó
Evening Bonfire – az erdő kellemes illata, mely a hideg éjszakán a parázsló tűz körül ülő legközelebbi barátok emlékét idézi meg.
Oudwood – az évszázadok óta nagyra tartott gyanta utánozhatatlan melengető, édes és borsosan fűszeres illattal serkenti az elmét.
Wood Smoke – a cédrusfa és az izzó szén illata a pattogva égő tűz keltette nosztalgikus érzést idézi meg.

TIP: Mindig egészen a széléig olvassza fel a gyertyát, hagyja 3-4 órán át égni

Termék jellemzése

Kód 32039
Illattípus Fa, fűszeres
Gyártó WoodWick
Termékcsalád Trilogy
Terméktípus Illatgyertyák
Szín SZÜRKE
Tartósság 40 óra
Súly (g) 453 g
Illatok Cozy Cabin
Származási ország USA

Részletesebben a termékről
WOODWICK ILLATGYERTYA - COZY CABIN, 453 G

A Woddwick ilatgyertyák legkedveltebb kiszerelése, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával, melynek köszönhetően olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne. Ahogy a mondás is szól: "Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". A gyertya maximális égési ideje kb. 30-40 óra. A magas minőségű paraffin, a szójaviasz és az intenzív illatesszencia keveréke biztosítja a gyertya tiszta égését kellemetlen maradékok nélkül. A prémium illatesszenciákat gondosan válogatta ki a gyártó, hogy otthonát kiváló minőségű és tartós illatokkal árasztják el. A gyertya nyitott formája növeli az illatesszenciák párolgásának intenzitását. A Woodwick márka szabadalmaztatta a HEARTHWICK® FLAME technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben.