Culti

CULTI WELCOME AROMA DIFFÚZOR - AQQUA, 500 ml

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Az Aqqua pálcás illatosító kifejezetten a pozitív energia kirobbanó intenzitását jelképezi. Friss és intenzív illat, amely a szabadság érzését kelti - pont ilyen a citrusok, a fűszerek, a gyógynövények és a borostyán csábító jegyeinek keveredése az aromatikus fás tónusokkal. Kiváló lakásillatosító termékről van szó a Welcome termékcsaládból, amely remekül illik például a fürdőszobába vagy az előszobába is.
A Welcome termékcsalád formatervezése a Culti Stile termékek ikonikus jellegét tükrözi, modern kinézet és praktikus felhasznállás átlátszó PET üvegben. Az illatosítóhoz tartozó rattan pálcikák a csomagolás részét képezik.

Termék jellemzése

Kód CWDAQQ500
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Pálcás illatosító
Térfogat (ml) 500 ml
Gyártó culti
Szín tiszta
Illatok Aqqua
Tartósság 2-4 hónap
Származási ország Olaszország
Termékcsalád Welcome
Fedettség 30 - 40 m²

Részletesebben a termékről
CULTI WELCOME AROMA DIFFÚZOR - AQQUA, 500 ml

Az egyedi Welcome kollekció fürdőszobákba alkalmas illattermékek teljes készletét kínálja - folyékony szappan, kézkrém és különböző illatokkal rendelkező Culti Milano diffúzorok. A Welcome kollekció dizájnja a Culti Stile ikonikus jellegét tükrözi, modern és praktikus átlátszó PET üvegben. Ennek szerepe a teljes biztonság megtartása, a diffúzor összetörésének megelőzése.