22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
2+1 INGYEN ITT.

A karácsonyi időszak varázslatos Mindenhol csillogó fény, piros és zöld díszek és édességillat... Sokak számára a karácsony az év csúcspontja, de ezzel együtt nagy előkészületek is járnak. Sok tervezés és gyakran kis kétségbeeséssel jár, hogy milyen ajándékot vegyünk a szeretteinknek, hogy örömet szerezzünk nekik.

Íme néhány tipp a kínálatunkból, amelyek ajándékként biztosan elnyerik a tetszését.

AJÁNDÉKOK 8000 Ft

Gyönyörű ajándékot keres alacsony áron? A holland My Flame Lifestyle márka népszerű gyertyái aranyos feliratokkal vagy formákkal örvendeztetnek meg. Lombik alakú gyertya? Eredeti ajándék! Luxusosak és mégis ízlésesek a kis Voluspa gyertyák macaron kivitelben. Üvegtartójuknak köszönhetően bárminek a tárolására újra felhasználhatók.

AJÁNDÉKOK 18000 Ft

18000 Ft igazán nagy a választék. A leggyakoribb választás az illatgyertya, amely egyszerűen passzol a hideg időjáráshoz. Mi a helyzet a fakanócos gyertyával? A fa recsegő hangja a karácsonyi hangulat elengedhetetlen része. Ezenkívül a gyertyatartót bármikor használhatja virágtartónak, cukortartónak vagy a sminklemosó párnák tartójaként. A tartós illatosításhoz a megfelelő választás a pálcikás diffúzor, amelyet többféle kivitelben is megtalál. Minden enteriőrhöz könnyen kiválaszthatja a megfelelőt. Kényeztesse ajándékozottjait a megfelelő termékekkel a kikapcsolódás pillanataihoz.

AJÁNDÉK ANYÁNAK VAGY A NAGYMAMÁNAK

Nem titok, hogy a legtöbb nő értékeli, ha a ház minden szeglete illatozik. A háztartás alapja, az ultrahangos diffúzor gyönyörű ezüst színben tökéletes dekoráció a karácsonyi időszakon kívül is. Nem csak gyertyával vagy diffúzorral lehet illatosítani az otthonát, mi lenne, ha valami eredetibbet adna? Illat a szekrényébe illatkártya formájában vagy a kedvenc parfümje a mosáshoz a Mr&Mrs Fragrance-től... Egy nő, aki szereti a divatot, biztosan értékelni fogja kedvenc divatdarabjainak illatát. Ha pedig inkább gyertyát szeretne, a Voluspa egy tipikusan nőies márka, amivel nem tévedhet.


AJÁNDÉK APÁNAK VAGY A NAGYPAPÁNAK

A férfiak eredendően szeretnek a kertben dolgozni, és némelyikük szeret időnként a műhelyben tevékenykedni... Ajándékozza meg őket kedvenc helyük illatával, például pálcikás diffúzorokkal, amelyek állandó illatot biztosítanak. Kínálatunkban tisztán férfias illatok is vannak. Ha pedig mégsem ezermester, akkor a biztos tipp az autóillatosító, amelyekből nagy a választékunk.

AJÁNDÉK A BARÁTNŐJÉNEK VAGY BARÁTJÁNAK

Apró ajándékot keres a barátjának? A My Flame márka számos vicces feliratos gyertyát kínál. Egy autóillatosító bábuval sosem téved, a színek és minták sokasága miatt sem. Ha azonban valami semlegesebbet keres, akkor a megfelelő hangulat megteremtéséhez karácsonyi illatú termékeket kínálunk.

LUXUS AJÁNDÉKOK

A különleges nap igazán különleges ajándékot érdemel. Erre is gondoltunk a termék választásánál. Ajándékozza meg szeretteit igazi minőséggel. Az Onno Collection és Baobab Collection márkák a luxus szimbólumai a lakásparfümök között, ásványi viaszt tartalmaznak és kézzel készítették saját szakterületük mesterei. Az összetéveszthetetlen illatok és az eredeti dizájn jellemzőek ezekre a gyártókra.

Amennyiben a márkák felkeltették érdeklődését, és szeretne többet megtudni, látogasson el oldalainkra, ahol az összes márkáról megtud minden fontosat.

SZERETNÉK A BAOBAB COLLECTION-RŐL OLVASNI

SZERETNÉK A ONNO COLLECTION-RŐL OLVASNI