DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

SELYMES ÉRINTÉS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Parfüm egy lenyűgöző illatú termékcsaládból, amelyet az öt érzék egyike - a tapintás ihletett. Az illat új élményekkel gazdagítja majd Önt, egy kellemes anyag tapintásánál való érzését idézi fel.
A Selymes érintés egy finom virágos illatkompozíció, amelyet az alapban a csokoládé, a pézsma, a tonkabab és a vanília képvisel, a szívben a rózsaszirmok, a ciklámen és az ibolya jegyei nyilvánulnak meg, a fej illatát pedig a dinnye és a zöld tónusok koronázzák meg.

A Selyem a selyemhernyó által előállított textilszál. A selyemszál feldolgozási technológiája Kínából származik, Európába is innen terjedt el. A selyem korábban annyira ritka volt, hogy az előállítási módszerének elárulását Kínában halállal büntették.

Részletesebben a termékről
SELYMES ÉRINTÉS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

Lampe Berger odpovídá striktním a náročným kvalitativním normám. Díky systematický prováděným testům ručí za to, že nevytvářejí dým a neprodukují BTEX (benzen, toluen, etylbenzen a xylen). Produkty fungují na principu spalování a uvolňování vůně bez přítomnosti plamene. K tvorbě vůní se používají stovky přírodních i umělých substancí. Umělé substance je obohacují o bezpečné suroviny a jejich kombinací s těmi přírodními vznikají nové, dříve nepředstavitelné parfémy výjimečných vlastností. Mohou nahradit i nedostupné a vzácné přírodní látky, u nichž byla v přírodní formě prokázána zdravotní škodlivost. Všechny složky, z nichž jsou parfémy LAMPE BERGER vyráběny, podléhají velmi přísným interním standardům, které jsou ještě náročnější než ty, které vyžadují evropské a americké farmaceutické asociace a IFRA (Inernational Fragrance Association). Obsah náplně nalijte do 2/3 katalytické lampy a držte se pokynů pro používání katalytické lampy. Doporučujeme použít neutralizační náplň před změnou vůně.

Termék jellemzése

Kód 115181
Illat karakter Virág
Típus Utántöltő katalitikus lámpába
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Illatok Selymes érintés
Származási ország Franciaország