Maison Berger Paris

BÁRSONYOS SIMOGATÁS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Parfüm egy lenyűgöző illatú termékcsaládból, amelyet az öt érzék egyike - a tapintás ihletett. Az illat új élményekkel gazdagítja majd Önt, egy kellemes anyag tapintásának érzését idézi fel.
A Bársonoys érintés illat egy fűszeres, orientális illat, amelyet az alapban a pézsma, szantálfa és vanília aromája képvisel, a szívben az írisz, rózsa és gyöngyvirág jegyei nyilvánulnak meg, a parfüm fej illatát pedig fűszerek és sáfrány koronázzák meg.

A Bársonyos tónusok egy parfümösök által létrehozott képzeletbeli illat, amely az illatkompozíciókat intenzívebbé varázsolja és a bőr illatán kívül bársonoys érintéssel egészíti ki őket. A tímár mesterség egészen a XVII. századig vezethető vissza Grasse városában. Mivel a cserzett bőr illata nem kellemes, ezért az első parfümözött kesztyűt 1614-ben készítették el Medici Katalin francia királyné számára.

Termék jellemzése

Kód 115182
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Utántöltő katalitikus lámpába
Térfogat (ml) 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Illatok Bársonoys érintés
Származási ország Franciaország
Terméktípus Kiegészítők

Részletesebben a termékről
BÁRSONYOS SIMOGATÁS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi normáknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem bocsát ki füstöt és nem termel BTEX-et (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). A termékek az égés elve alapján működnek és az illatot láng jelenléte nélkül terjesztik. Az illat létrehozásához több száz természetes és szintetikus anyagot használnak fel. Mesterséges anyagok dúsítják a biztonságos alapanyagokat és ezeknek a természetes anyagokkal való kombinációja által jönnek létre új, korábban elképzelhetetlen parfümök, kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetnek elérhetetlen és ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyileg káros hatások. Az összes komponensnek, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak kell eleget tenni, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és az IFRA (Inernational Fragrance Association) megkövetel. Öntse az utántöltő tartalmát a katalitikus lámpa 2/3 részéig és kövesse a katalitikus lámpa használati utasítását! Illat változtatásakor javasoljuk semlegesítő töltet használatát.
To top