DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

BÁRSONYOS ÉRINTÉS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Parfüm egy lenyűgöző illatú termékcsaládból, amelyet az öt érzék egyike - a tapintás ihletett. Az illat új élményekkel gazdagítja majd Önt, egy kellemes anyag tapintásánál való érzését idézi fel.
A Bársonoys érintés illat egy fűszeres, orientális illat, amelyet az alapban a pézsma, szantálfa és vanília aromája képvisel, a szívben az írisz, rózsa és gyöngyvirág jegyei nyilvánulnak meg, a parfüm fej illatát pedig fűszerek és sáfrány koronázzák meg.

A Bársonyos tónusok egy parfümösök által létrehozott képzeletbeli illat, amely az illatkompozíciókat intenzívebbé varázsolja és a bőr illatán kívül bársonoys érintéssel egészíti ki őket. A tímár mesterség egészen a 17. századig vezethető vissza Grasse városában. Mivel a cserzett bőr illata nem kellemes, ezért az első parfümözött kesztyűt 1614-ben készítették el Medici Katalin francia királynénak.

Hogyan használni
BÁRSONYOS ÉRINTÉS - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematikusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálják, hogy termékeik füstmentesek és nem termelnek BTEX anyagokat (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Az illatanyagok lángmentes kinyerésének elvén működnek termékeik. Több száz természetes és mesterséges anyagot használnak az illatok létrehozásához. Az illatokat mesterségesen előállított, biztonságos anyagokkal gazdagítják, amelyeket természetes eredetű anyagokkal ötvöznek, hogy új, korábban elképzelhetetlen minőségű parfümöket hozzanak létre. Képesek helyettesíteni az elérhetetlen és ritka értékes természetes anyagokat, amelyeknél kimutatták, hogy természetes formájukban veszélyesek az egészségre. Minden összetevő, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak felel meg, szigorúbbaknak, mint amelyeket az európai és amerikai gyógyszergyártók szövetsége és az IFRA (Inernational Fragrance Association) követel. Öntsük az illatanyagot a katalitikus lámpa 2/3-áig és kövessük a katalitikus lámpa használati utasítását. Az illat változtatása előtt javasoljuk semlegesítő folyadék használatát.

Termék jellemzése

Kód 115182
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Utántöltő katalitikus lámpába
Térfogat 500 ml
Gyártó Lampe Berger
Szín tiszta
Illatok Bársonoys érintés
Származási ország Franciaország