DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

TENGER ÉS FA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A tenger és fa illat a citrusfélék egyedülálló frissességét kínálja a tenger hullámainak illatával fűszerezve. Idézze fel a kellemes sétákat a homokos tengerparton, ahol ez hordalékfa is megtalálható, amely a pézsma, a tengeri só és a napsugarak érzéki kombinációjával illatozik.

Hogyan használni
TENGER ÉS FA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematikusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálják, hogy termékeik füstmentesek és nem termelnek BTEX anyagokat (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Az illatanyagok lángmentes kinyerésének elvén működnek termékeik. Több száz természetes és mesterséges anyagot használnak az illatok létrehozásához. Az illatokat mesterségesen előállított, biztonságos anyagokkal gazdagítják, amelyeket természetes eredetű anyagokkal ötvöznek, hogy új, korábban elképzelhetetlen minőségű parfümöket hozzanak létre. Képesek helyettesíteni az elérhetetlen és ritka értékes természetes anyagokat, amelyeknél kimutatták, hogy természetes formájukban veszélyesek az egészségre. Minden összetevő, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak felel meg, szigorúbbaknak, mint amelyeket az európai és amerikai gyógyszergyártók szövetsége és az IFRA (Inernational Fragrance Association) követel. Öntsük az illatanyagot a katalitikus lámpa 2/3-áig és kövessük a katalitikus lámpa használati utasítását. Az illat változtatása előtt javasoljuk semlegesítő folyadék használatát.

Termék jellemzése

Kód 115354
Illat karakter Friss, citrus
Típus Utántöltők
Térfogat 500 ml
Szín tiszta
Illatok Tenger és fa
Gyártó Lampe Berger
Származási ország Franciaország