DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

PÁRIZSI ELEGANCIA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Párizsi Elegancia illat a boldogság esszenciáját és a női szerelem szépségét jelképezi. Egy virágos illat, az alapban a szantálfa, vanília, cédrus és fehér pézsma tónusai nyilvánulnak meg, a szívben a szegfűszeg, gardénia, rózsa és az ibolya jegyei érezhetők, a fej illatot pedig a barack és málna aromája koronázza meg.


Az illat kifejezetten a Lampe Berger márka létrejöttének 120. évfordulója alkalmából lett elkészítve. A fő ünnepi motívum Párizs - a francia főváros, a divat, trendek és az élet művészetének városa - és az Eiffel-torony, amely Párizs jelképe. A csomagolás tavaszi motívuma Dorothea Renault formatervző munkája, aki neves márkákkal dolgozik együtt, mint például a Chanel vagy a L'Oreal.

Részletesebben a termékről
PÁRIZSI ELEGANCIA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematikusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálják, hogy termékeik füstmentesek és nem termelnek BTEX anyagokat (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Az illatanyagok lángmentes kinyerésének elvén működnek termékeik. Több száz természetes és mesterséges anyagot használnak az illatok létrehozásához. Az illatokat mesterségesen előállított, biztonságos anyagokkal gazdagítják, amelyeket természetes eredetű anyagokkal ötvöznek, hogy új, korábban elképzelhetetlen minőségű parfümöket hozzanak létre. Képesek helyettesíteni az elérhetetlen és ritka értékes természetes anyagokat, amelyeknél kimutatták, hogy természetes formájukban veszélyesek az egészségre. Minden összetevő, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak felel meg, szigorúbbaknak, mint amelyeket az európai és amerikai gyógyszergyártók szövetsége és az IFRA (Inernational Fragrance Association) követel. Öntsük az illatanyagot a katalitikus lámpa 2/3-áig és kövessük a katalitikus lámpa használati utasítását. Az illat változtatása előtt javasoljuk semlegesítő folyadék használatát.

Termék jellemzése

Kód 115183
Illat karakter Virág
Típus Utántöltő katalitikus lámpába
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Illatok Párizsi Elegancia
Származási ország Franciaország