DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

KÜLÖNLEGES RÓZSAFA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Madagaszkár illatos kincseinek titka. A rózsafa egy ritka fa, amelynek illata nagyon egzotikus és érzéki, az alapillat pedig kellemesen bársonyos.
A Különleges rózsafa alap tónusai a rózsafa és a vanília jegyeinek köszönhetően érzékien melengetőek, a szív illatában a tealevelek és a liliom finom aromáját érezni, a fej illatot pedig az egzotikus citrusok tónusai jellemzik.

Részletesebben a termékről
KÜLÖNLEGES RÓZSAFA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematikusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálják, hogy termékeik füstmentesek és nem termelnek BTEX anyagokat (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Az illatanyagok lángmentes kinyerésének elvén működnek termékeik. Több száz természetes és mesterséges anyagot használnak az illatok létrehozásához. Az illatokat mesterségesen előállított, biztonságos anyagokkal gazdagítják, amelyeket természetes eredetű anyagokkal ötvöznek, hogy új, korábban elképzelhetetlen minőségű parfümöket hozzanak létre. Képesek helyettesíteni az elérhetetlen és ritka értékes természetes anyagokat, amelyeknél kimutatták, hogy természetes formájukban veszélyesek az egészségre. Minden összetevő, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak felel meg, szigorúbbaknak, mint amelyeket az európai és amerikai gyógyszergyártók szövetsége és az IFRA (Inernational Fragrance Association) követel. Öntsük az illatanyagot a katalitikus lámpa 2/3-áig és kövessük a katalitikus lámpa használati utasítását. Az illat változtatása előtt javasoljuk semlegesítő folyadék használatát.

Termék jellemzése

Kód 115357
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Utántöltők
Térfogat 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Illatok Különleges rózsafa
Származási ország Franciaország