Maison Berger Paris

KÜLÖNLEGES RÓZSAFA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Madagaszkár illatos kincseinek titka. A rózsafa egy ritka fa, amelynek illata nagyon egzotikus és érzéki, az alapillat pedig kellemesen bársonyos.
A Különleges rózsafa alaptónusai a rózsafa és a vanília jegyeinek köszönhetően érzékien melengetőek, a szív illatában a tealevelek és a liliom finom aromáját érezni, a fej illatot pedig az egzotikus citrusok tónusai jellemzik.

Termék jellemzése

Kód 115357
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Utántöltők
Térfogat (ml) 500 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín tiszta
Illatok Különleges rózsafa
Származási ország Franciaország
Terméktípus Kiegészítők

Részletesebben a termékről
KÜLÖNLEGES RÓZSAFA - UTÁNTÖLTŐ KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi normáknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem bocsát ki füstöt és nem termel BTEX-et (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). A termékek az égés elve alapján működnek és az illatot láng jelenléte nélkül terjesztik. Az illat létrehozásához több száz természetes és szintetikus anyagot használnak fel. Mesterséges anyagok dúsítják a biztonságos alapanyagokat és ezeknek a természetes anyagokkal való kombinációja által jönnek létre új, korábban elképzelhetetlen parfümök, kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetnek elérhetetlen és ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyileg káros hatások. Az összes komponensnek, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak kell eleget tenni, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és az IFRA (Inernational Fragrance Association) megkövetel. Öntse az utántöltő tartalmát a katalitikus lámpa 2/3 részéig és kövesse a katalitikus lámpa használati utasítását! Illat változtatásakor javasoljuk semlegesítő töltet használatát.