DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Ajándék a vásárláshoz

Millefiori Milano ultrahangos illatosító - Tojás

15 900 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Forradalmi módszer otthona illatosításában, amely az illatosítás mellet még párásítja is a levegőt. A Millefiori Milano ultrahangos illatosítót bármilyen aromaolajjal vagy illóolajjal használhatja. A víz elpárolgása után a készülék automatikusan kikapcsol. Élvezze az aromaterápia jótékony hatásait kedve szerint otthonában.
Magasság 13 cm, szélesség 8,5 cm.

Részletesebben a termékről
Millefiori Milano ultrahangos illatosító - Tojás

Az ultrahangos illatosító a modern és funkcionális kialakításának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Elég pár csepp aroma vagy esszenciális olajat (illóolaj) csepegtetni víztartályába és már kezd is a finom illat terjedni a levegőbe. A színes háttérvilágítás kellemes és érzéki légkört teremt. A termék automatikusan kikapcsol, ha a vízszint a tartályban nem elegendő. Nagy előnye, hogy nem sugároz hőt. Az ultrahangos illatosító akár hosszabb ideig is képes illatosítani, amelyet a használt aroma vagy esszenciális olaj (illóolaj) mennyisége határoz meg. A készülék különböző színű háttérvilágítással rendelkezik, például lila, kék, piros, zöld, rózsaszín vagy használhatja fehér színben is, háttérvilágítás nélkül. A háttérvilágítás funkció két működési opcióval rendelkezik: 1. beállíthatja, hogy a világítás rövid időn belül váltakozzon. / 2. beállíthatja, hogy a készülék állandóan egy színnel világítson.

Termék jellemzése

Kód 1DUEG
Típus Pálcás illatosító
Gyártó Millefiori Milano
Szín fehér
Származási ország Olaszország
Termék típus ultrahangos illatosító/diffúzor