DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Ajándék a vásárláshoz

SISSI ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR

17 160 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A közkedvelt Sissi diffúzor új megjelenésben tér vissza ultrahangos diffúzor formájában. A diffúzort használhatja aroma vagy esszenciális olajjal (illóolajjal). Sissi az ultrahangos technológiájának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Az illatosítás intenzitását a kis madár díszítési elem elmozdításával tudja befolyásolni vagy a használt aroma olaj mennyiségével. A diffúzor világítását is természetesen tudja állítani, amely így kiváló díszítési eleme lesz otthonának.
A Sissi ultrahangos diffúzor formatervezői Stefano & Elisa Giovannoni.

Méretek (cm): 14,4 x 9,8 x 21
Tartály kapacitása: 80 ml
USB kábel

Részletesebben a termékről
SISSI ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR

Az ultrahangos diffúzor a modern és funkcionális kialakításának köszönhetően csendes és állandó illatosítást biztosít. Elég pár csepp aroma vagy esszenciális olajat (illóolaj) csepegtetni víztartályába és már kezd is a finom illat terjedni a levegőbe. A színes háttérvilágítás kellemes és érzéki légkört teremt. A termék automatikusan kikapcsol, ha a vízszint a tartályban nem elegendő. Nagy előnye, hogy nem sugároz hőt. A diffúzor hosszabb ideig is képes illatosítani, amelyet a tartály kapacitása határoz meg. Többféle háttérvilágítással rendelkezik, lehet használni fehér színben vagy más színekben is. A diffúzor használatára vonatkozó részletes utasítás a csomagolás része.

Termék jellemzése

Kód JSISULS001
Típus Ultrahangos diffúzor
Térfogat 80 ml
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Szín fehér
Származási ország Olaszország