DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Ajándék a vásárláshoz

Ultrahangos diffúzor Millefiori Milano - Piramis

21 370 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 2130 hűség pontokat.

Új illatosító módszer, mely egyben nedvesíti a levegőt. A Millefiori Milano ultraszonikus diffúzor bármilyen aroma- vagy illóolajjal használható. A víz elpárolgása után a készülék autómatikusan kikapcsol. Élvezze kedve szerinti aromaterápiáját.

Hogyan használni
Ultrahangos diffúzor Millefiori Milano - Piramis

Ultrahangos diffúzor modern és funkcionális kialakítással biztosít köszönhetően a ultrahang technológiának csendes, de állandó illatot. Elég csak felhigítani valamelyik vízoldható illatot -aromát vagy illóolajat - csöpögtetni az előkészített vízbe és a levegőben kezd terjedni az illatos pára. Kromatikus változás hozzájárul kellemes, finom hangulat teremtéséhez. A termék autómatikusan kikapcsolódik, szabályozva van víz szintel és nem bocsát ki hőt, ami nagyon biztonságos. Ugyanakkor ne érkezik égéshoz.Ultrahangos diffúzor képes illatozni egész nap, ez függ az illatos olaj mennyiségétól, amit használni fogunk. Rendelkezik széles színes skálával, fel lehet használni mind tiszta fehér színt háttérvilágítás nélkül, lehet kiválasztani csak egyet a teljes használati idő alatt. Ha bekapcsolja a háttérvilágítást, a különböző színek - lila, kék, piros, zöld, rózsaszín - rövid időn belül változnak, de választhat sak az egyiket a használati idú alatt.

Termék jellemzése

Kód 1DUL
Kollekció Ultrahangos diffúzor + aroma olajak
Termék típus aroma diffúzorok
Típus ultraszonikus diffúzor
Effektus Illatosítás
Használat Nappali (20-30 m 2 )
Gyártó Millefiori Milano