Galeo

Ultrahangos diffúzor Fekete nap, GALEO

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
- bármilyen essenciális olajjal illetve aromaolajjal használható- halk és állandó illatosítás- egyszerű dizájn- színes fényesítéssel (kék sáv)- méretek: magasság kb 10 cm, átmérő kb 10,5 cm- a diffúzor színe: fehér, az állvány színe: fekete- a víztartály

Termék jellemzése

Kód 60017
Termékcsalád Ultrahangos illatosítók
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma készülékek
Térfogat (ml) 50 ml
Származási ország Franciaország
Gyártó GALEO
Terméktípus Ultrahangos illatosítók

Részletesebben a termékről
Ultrahangos diffúzor Fekete nap, GALEO

Ultrahangos diffúzor modern és funkcionális kialakítással biztosít köszönhetően a ultrahang technológiának csendes, de állandó illatot. Elég csak vizet önteni, adjunk hozzá néhány aroma vagy illóóolaj, bekapcsolni és a levegőbe elkezd terjedni az illatos pára. Kromatikus változás hozzájárul kellemes, finom hangulat teremtéséhez. Termék nem sugároz ki hőt.

Használati utasítás:1. Csatlakozza a kábelt duffúzorhoz.2. Csatlakozza a kábelhez az USB adaptert és dugja be a konnektorba. A második lehetőség tápellátás szamítőgépből USB-kábelen keresztül.3. Csatlakozás után a hálozatba diffúzor kék színűen fog világítani (középső sáv és az ON / OFF gomb).4 .Diffűzor felső fedelét csavarja le az óramutató járásával ellentétben.5. Töltse fel a tartályt vízzel (max 50 ml).6. Adjuk hozzá a vízbe 2-3 csepp illóolajat.7. Húzzuk meg a kupakot az óramutató járás irányában. Ha a fedél jól le van zárva, a fény kikapcsolódik.Program funkciói:Az első ON / OFF gomb benyomásával bekapcsolja a diffúzort, amely elkezdi kiereszteni a gőzt. Ugyanakkor kivilágít a kék sáv közepén.Második gomb benyomásával üzemmódba teszi a rendszert, amikor a diffúzorból kiereszkedik csak gőz / illat színes háttérvilágítás nélkül.Harmadik ON/OFF gomb benyomásával kikapcsolja a diffúzort.