Maison Berger Paris

LAMPE BERGER - TRIOPACK 2018 ILLATAIVAL: FÉNYES TÜNDÖKLÉS, ELBŰVÖLŐ VELÚR, PUHA KASMÍR

4 490 Ft
raktáron

Lampe Berger ajándékszett - különleges kiadás, amely 3 darab 180 ml-es katalitikus lámpa utántöltő folyadékot tartalmaz. Élvezze otthonában a kellemes és érzéki hangulatot e csodálatos illatok segítségével:


Fényes tündöklés - ez az illat egy igazi örömóda a boldogságról! Friss, könnyed tónusok, amelyek a testesebb illatok jegyeivel lettek kiegyensúlyozva, a pacsuli aromájával pedig megfűszerezve, az igazi ünnepi hangulat megterentéséhez.
Elbűvölő bársony - a bársony híres lágyságáról és gyengédségéről. Sokáig a legdrágább anyagok egyikének számított, a puha tapintásnak és a viszonylag igényes és drága előállításának köszönhetően. Egy finom és lágy illatól van szó, amely szívében a virágos tónusok uralkodnak, a fej illatát pedig a rózsaszín gyümölcsök és a pezsgő aromája alkotjja.
Puha kasmír - a kasmírgyapjú egy lágy és nagyon puha szál, amelyet először 1830-ban mutattak be. A parfümök világában a kasmírgyapjú lágyságát a Cashmeran molekula segítségével fejezik ki, amelyet kasmírfának is neveznek. Ez a különleges molekula egy érzéki, fás és meleg illatot hoz létre, amely igazán puha és érzéki fás színt hoz az illatkompozícióba.

Termék jellemzése

Kód 23947
Gyártó Maison Berger Paris
Származási ország Franciaország
Típus Katalitikus lámpa utántöltő
Térfogat (ml) 540 ml
Illatok FÉNYES TÜNDÖKLÉS, ELBŰVÖLŐ VELÚR, PUHA KASMÍR
Terméktípus Kiegészítők

Részletesebben a termékről
LAMPE BERGER - TRIOPACK 2018 ILLATAIVAL: FÉNYES TÜNDÖKLÉS, ELBŰVÖLŐ VELÚR, PUHA KASMÍR

Öntsük az utántöltő illatot a katalitikus lámpa 2/3 térfogatáig és kövessük a katalitikus lámpa használati utasítását! Az illat változtatása előtt javasoljuk semlegesítő folyadék használatát. A Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematikusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálják, hogy termékeik füstmentesek és nem termelnek BTEX anyagokat (benzol, toluol, etil-benzol és xilol). Az illatanyagok lángmentes kinyerésének elvén működnek termékeik. Több száz természetes és mesterséges anyagot használnak az illatok létrehozásához. Az illatokat mesterségesen előállított, biztonságos anyagokkal gazdagítják, amelyeket természetes eredetű anyagokkal ötvöznek, hogy új, korábban elképzelhetetlen minőségű parfümöket hozzanak létre. Képesek helyettesíteni az elérhetetlen és ritka értékes természetes anyagokat, amelyeknél kimutatták, hogy természetes formájukban veszélyesek az egészségre. Minden összetevő, amelyből a LAMPE BERGER parfümök készülnek, nagyon szigorú belső szabványoknak felel meg, szigorúbbaknak, mint amelyeket az európai és amerikai gyógyszergyártók szövetsége és az IFRA (Inernational Fragrance Association) követel.