DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Töltelék katalitikus lámpába 500 ml, SELECTED, Millefiori, Amber Delice

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A magával ragadó ámbra illat, amelynek nyugtató hatása már évszázadok óta ismert. Gyújtson be a kandallóban és élvezze az édes-fűszeres Amber delice ( Édes ámbra) illatot a Millefiori Milano Selected kollekciójából katalitikus lámpa töltelék alakjában.

Részletesebben a termékről
Töltelék katalitikus lámpába 500 ml, SELECTED, Millefiori, Amber Delice

Beltéri parfüm katalitikus lámpa töltelék formában világhírű olasz gyártótól Millefiori Milano. Ez a márka úgy döntött, hogy létre hozz ugyanaz kedvenc illatot aroma diffúzorba, valamint katalitikus lámpákba. Ez lehetővé teszi az illatosítás tökéletes a koncepcióját. A kedvenc illatát lehet használni diffúzorba, katalitikus lámpák, illóolajban vagy aroma tasakban. Ezeket a töltelékeket 500 ml térfogattal lehet használni bármilyen katalitikus lámpába. Ezek nagy része illat és így garantálják a tökéletes funkcionalitás.Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 2FRAAD
Termék típus töltelék
Típus Utántöltők
Illatok Amber Delice
Időszak Ősz-Téli
Térfogat 500 ml
Illat karakter Édes
Illat típus Férfi
Gyártó Millefiori Milano