DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Utolsó darabok Édes

Töltelék katalitikus lámpába 500 ml, SELECTED, Millefiori, Amber Delice

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A magával ragadó ámbra illat, amelynek nyugtató hatása már évszázadok óta ismert. Gyújtson be a kandallóban és élvezze az édes-fűszeres Amber delice ( Édes ámbra) illatot a Millefiori Milano Selected kollekciójából katalitikus lámpa töltelék alakjában.

Hogyan használni
Töltelék katalitikus lámpába 500 ml, SELECTED, Millefiori, Amber Delice

Beltéri parfüm katalitikus lámpa töltelék formában világhírű olasz gyártótól Millefiori Milano. Ez a márka úgy döntött, hogy létre hozz ugyanaz kedvenc illatot aroma diffúzorba, valamint katalitikus lámpákba. Ez lehetővé teszi az illatosítás tökéletes a koncepcióját. A kedvenc illatát lehet használni diffúzorba, katalitikus lámpák, illóolajban vagy aroma tasakban. Ezeket a töltelékeket 500 ml térfogattal lehet használni bármilyen katalitikus lámpába. Ezek nagy része illat és így garantálják a tökéletes funkcionalitás.Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 2FRAAD
Termék típus töltelék
Típus Utántöltők
Illatok Amber Delice
Időszak Ősz-Téli
Térfogat 500 ml
Illat karakter Édes
Illat típus Férfi
Gyártó Millefiori Milano