DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

Töltelék katalitikus lámpába 500ml Millefiori, FAHÉJAS ALMA

3 825 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Alma és fahéj (Mela e Canella) tipikus karácsonyi illat a Millefiori Milano katalitikus lámpa tölteléke alakjában nemhiányozhat egy háztartásban sem. Támassza alá a Karácsonyi hangulatot elképesztő, fűszeres élesebb fahéj és megnyugtató alma illattal.

Hogyan használni
Töltelék katalitikus lámpába 500ml Millefiori, FAHÉJAS ALMA

Beltéri parfüm katalitikus lámpa töltelék formában világhírű olasz gyártótól Millefiori Milano. Ez a márka úgy döntött, hogy létre hozz ugyanaz kedvenc illatot aroma diffúzorba, valamint katalitikus lámpákba. Ez lehetővé teszi az illatosítás tökéletes a koncepcióját. A kedvenc illatát lehet használni diffúzorba, katalitikus lámpák, illóolajban vagy aroma tasakban. Ezeket a töltelékeket 500 ml térfogattal lehet használni bármilyen katalitikus lámpába. Ezek nagy része illat és így garantálják a tökéletes funkcionalitás.Öntse a tölteléket tartalmát 2/3 katalitikus lámpába és kövesse az utasításokat a katalitikus lámpa használatához. Javasoljuk az semlegesítő töltelék használatát illat változásánál.

Termék jellemzése

Kód 2FRAMC
Termék típus töltelék
Típus Utántöltők
Illatok Alma fahéjjal
Időszak Ősz-Téli
Térfogat 500 ml
Illat karakter Fa, fűszeres
Illat típus Férfi
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország