DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

SUGÁRZÓ ELEGANCIA - TÖLTELÉK KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

4 490 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

- bármilyen katalítikus lámpába való utántöltő - térfogata 500 ml

Modern illat, mely alapillata borostyánkő, vaníliával pacsulival és pézsmával dúsítva. A fás aroma frissítve van irisz illattal, fűszereyve ánizs, bergamottt és rozmaring árnyalattal.

Részletesebben a termékről
SUGÁRZÓ ELEGANCIA - TÖLTELÉK KATALITIKUS LÁMPÁBA 500 ML - LAMPE BERGER

Abban az esetben, amikor az illatos esszencia kifogyott, elég csak kiválasztani kedvenc illatát vagy fordítva, úgy dönt, hogy kiróbál új illatot, vesz tartalék tölteményt és elheyezi a katalitikus lámpába.Lampe Berger megfelel a szigorú és igényes minőségi előírásoknak. Köszönhetően a szisztematukusan végrehajtott vizsgálatoknak garantálja, hogy nem füstölnek és nem termelnek BTEX (benzol, toluol, etil-benzol és xilol).Termékek működnek égés alapján működnek az égés és kieresztenek illatot láng jelenléte nélkül Az illat teremtéséhez használva vannak több száz természeti és szintetikus anyagok. Mesterséges anyagot dúsítják biztonságos alapanyagokkal és ezek kombinációja természetesekkel jönnek létre újak, korábban elképzelhetetlen parfümök kivételes tulajdonságokkal. Helyettesíthetinek nem érhető és a ritka természetes anyagokat, amelyeknél természetes formában igazolva voltak egészségügyi káros hatások.Összes komponens, amelyből készülnek LAMPE BERGERt parfümök, nagyon szigorú belső előírásoknak esnek alá, amelyek szigorúbbak mint azok, amelyeket igényel az európai és amerikai gyógyszerészeti társaság és IFRA (Inernational Fragrance Association).

Termék jellemzése

Kód 115305
Kollekció lámpa töltelékek Lampe-berger
Termék típus töltelék
Típus Utántöltők
Illatok Zářivá elegance
Térfogat 500 ml
Illat karakter Fa, fűszeres
Illat típus SEMLEGES
Származási ország Franciaország
Gyártó Maison Berger Paris