DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

TENGERI LEVEGŐ SZÚNYOGOK ELLEN – KATALITIKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ML – LAMPE BERGER

4 990 Ft
Elérhetőség: elfogyott
A szúnyogok elleni (Anti Mosquito) katalitikus lámpa utántöltő taszítja a kellemetlen rovarokat és szúnyogokat. Speciális funkciója ellenére Ön csak a tengeri levegő kellemes illatát érzi majd. Az illat használata különösen a forró nyári estéken ajánlott. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Részletesebben a termékről
TENGERI LEVEGŐ SZÚNYOGOK ELLEN – KATALITIKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ML – LAMPE BERGER

Az Anti Mosquito illat egy geraniol nevezetű természetes anyagot tartalmaz, amely taszítja a rovarokat. Az utántöltők kizárólag otthoni használatra lettek tervezve, mint megelőző vagy védelmi megoldás a nem kívánatos rovarok ellen. Az utántöltők olyan nem kívánatos rovarok ellen szolgálnak, mint a szúnyogok, a hangyák vagy a bolhák. Kizárólag Lampe Berger lámpákban használja. 30 perces hatóidőn belül egy 12m2-es helységben eltávolítja a szúnyogok 100%-át, a hatás pedig 8 órán át tart! Maximum egyszer használja naponta és tartsa be a maximum hatóidőt (1 perc/m3). Az illat inszekticid hatása a diffúzió kezdetét követően 5 percen belül aktiválódik.

Termék jellemzése

Kód 115052
Típus Utántöltők
Illatok TENGERI LEVEGŐ SZÚNYOGOK ELLEN
Térfogat 500 ml
Illat karakter Friss, citrus
Származási ország Franciaország
Gyártó Maison Berger Paris