Teatro Fragranze

TEATRO FRAGRANZE TARTALÉK UTÁNTÖLTŐ DIFFÚZORBA - TOBACCO, 500 ML

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A dohány intenzív illata, amely a szegfűszeg aromatikus tónusaival van megfűszerezve, a vanília érzéki jegyeivel pedig édesítve. Az illat előkelő összetétele elegánsan ötvözi a történelem, a hagyomány és a luxus hangulatát a kiváló parfümös aromával. Tökéletesen illik a nappaliba, tanulószobába, a könyvtárba vagy a dolgozószobába.

Az illat összetétele:
Fej: fahéj, szegfűszeg, üröm
Szív: dohány, vetiver, kókuszdió
Alap: vanília, borostyán

Termék jellemzése

Kód TETTA500R
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 500 ml
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Illatosító utántöltő
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok Tobacco
Tartósság 7-10 hónap
Terméktípus Kiegészítők

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE TARTALÉK UTÁNTÖLTŐ DIFFÚZORBA - TOBACCO, 500 ML

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba! Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.