Teatro Fragranze

TEATRO FRAGRANZE TARTALÉK UTÁNTÖLTŐ DIFFÚZORBA - COTTON PUFF, 500 ML

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Egy tiszta, friss és egyben púderes jellegű illatról van szó, amely a jótékony hatású eukaliptusz jegyeivel van megkoronázva. Ez az összetétel egy pihentető és nyugtató légkört hoz létre az elme tökéletes kikapcsolódásához. Az illat tökéletesen illik a hálószobába, fürdőszobába vagy a nappaliba.

Az illat összetétele:
Fej: eukaliptusz, tengerparti fenyő, kakukkfű
Szív: jázmin, gyöngyvirág, napraforgó
Alap: fehér pézsma, vanília

Termék jellemzése

Kód TETBA500R
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 500 ml
Illattípus Púder
Típus Illatosító utántöltő
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok Cotton Puff
Tartósság 7-10 hónap
Terméktípus Kiegészítők

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE TARTALÉK UTÁNTÖLTŐ DIFFÚZORBA - COTTON PUFF, 500 ML

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba! Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.