DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Virág

TEATRO FRAGRANZE MINI AJÁNDÉKSZETT, PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ ÉS GYERTYA - WHITE DIVINE

16 930 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A White Divine pálcás illatosító (100 ml) és illatgyertya (40 g) elegáns ajándékszettje.Érzékien lágy, de egyben enyhén pezsdítő illat, amely a virágok finom jegyeivel és az alma megragadó aromájával van megfűszerezve. Az illat kiváló pihenő illetve relaxációs helyiségekbe.Az illat összetétele:
Fej: pezsgő bor, alma, citrom, édes narancs
Szív: bolgár rózsa, lilaakác, szegfű, ibolya
Alap: fehér pézsma, bambusz, szantálfa

Hogyan használni
TEATRO FRAGRANZE MINI AJÁNDÉKSZETT, PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ ÉS GYERTYA - WHITE DIVINE

Az utántöltő illatot óvatosan öntse a illatosítóba és a nyílásába helyezze el a pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele elpárolgott.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.

Termék jellemzése

Kód TETMINISINF-BD
Származási ország Olaszország
Illat karakter Virág
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 100 ml
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok White Divine