DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

TEATRO FRAGRANZE ILLATOSÍTÓ UTÁNTÖLTŐ - WHITE DIVINE, 500 ML

16 930 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Érzékien lágy, de egyben enyhén pezsdítő illat, amely a virágok finom jegyeivel és az alma megragadó aromájával van megfűszerezve. Az illat kiváló pihenő illetve relaxációs helyiségekbe.

Az illat összetétele:
Fej: pezsgő bor, alma, citrom, édes narancs
Szív: bolgár rózsa, lilaakác, szegfű, ibolya
Alap: fehér pézsma, bambusz, szantálfa

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE ILLATOSÍTÓ UTÁNTÖLTŐ - WHITE DIVINE, 500 ML

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.

Termék jellemzése

Kód TETBD500R
Származási ország Olaszország
Térfogat 500 ml
Illat karakter Virág
Típus Illatosító utántöltő
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok White Divine
Tartósság 7-10 hónap