DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

TEATRO FRAGRANZE ILLATOSÍTÓ UTÁNTÖLTŐ - COTTON PUFF, 500 ML

16 930 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egy tiszta, friss és egyben púderes jellegű illatról van szó, amely a jótékony hatású eukaliptusz jegyeivel van megkoronázva. Ez az összetétel egy pihentető és nyugtató légkört hoz létre az elme tökéletes kikapcsolódásához. Az illat tökéletesen illik a hálószobába, fürdőszobába vagy a nappaliba.

Az illat összetétele:
Fej: eukaliptusz, tengerparti fenyő, kakukkfű
Szív: jázmin, gyöngyvirág, napraforgó
Alap: fehér pézsma, vanília

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE ILLATOSÍTÓ UTÁNTÖLTŐ - COTTON PUFF, 500 ML

Tölcsér segítségével öntsük az utántöltő illatot az illatosítóba. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.

Termék jellemzése

Kód TETBA500R
Származási ország Olaszország
Térfogat 500 ml
Illat karakter Púder
Típus Illatosító utántöltő
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok Cotton Puff
Szín tiszta
Tartósság 7-10 hónap