Teatro Fragranze

TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS DIFFÚZOR - TOBACCO, 100 ML

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A dohány intenzív illata, amely a szegfűszeg aromatikus tónusaival van megfűszerezve, a vanília érzéki jegyeivel pedig édesítve. Az illat előkelő összetétele elegánsan ötvözi a történelem, a hagyomány és a luxus hangulatát a kiváló parfümös aromával. Tökéletesen illik a nappaliba, tanulószobába, a könyvtárba vagy a dolgozószobába.

Az illat összetétele:
Fej: fahéj, szegfűszeg, üröm
Szív: dohány, vetiver, kókuszdió
Alap: vanília, borostyán

Termék jellemzése

Kód TETTA100
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 100 ml
Illattípus Fa, fűszeres
Típus Pálcás illatosító
Gyártó Teatro Fragranze
Illatok Tobacco
Tartósság 2-4 hónap
Fedettség 10 - 20 m²
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín fekete

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS DIFFÚZOR - TOBACCO, 100 ML

A csomagolás tartalmazza az utántöltő illatot és a pálcikákat is. Az utántöltő illatot óvatosan öntse a illatosítóba és a nyílásába helyezze el a pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele elpárolgott.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.