Teatro Fragranze

TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS DIFFÚZOR - COTTON PUFF, 100 ML

10 115 Ft
raktáron
Egy tiszta, friss és egyben púderes jellegű illatról van szó, amely a jótékony hatású eukaliptusz jegyeivel van megkoronázva. Ez az összetétel egy pihentető és nyugtató légkört hoz létre az elme tökéletes kikapcsolódásához. Az illat tökéletesen illik a hálószobába, fürdőszobába vagy a nappaliba.

Az illat összetétele:
Fej: eukaliptusz, tengerparti fenyő, kakukkfű
Szív: jázmin, gyöngyvirág, napraforgó
Alap: fehér pézsma, vanília

Termék jellemzése

Kód TETBA100
Származási ország Olaszország
Térfogat (ml) 100 ml
Illattípus Púder
Típus Pálcás illatosító
Illatok Cotton Puff
Tartósság 2-4 hónap
Fedettség 10 - 20 m²
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín fehér

Részletesebben a termékről
TEATRO FRAGRANZE PÁLCÁS DIFFÚZOR - COTTON PUFF, 100 ML

A csomagolás tartalmazza az utántöltő illatot és a pálcikákat is. Az utántöltő illatot óvatosan öntse a illatosítóba és a nyílásába helyezze el a pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Új pálcikák használatát javasoljuk, amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele elpárolgott.

A Teatro Fragranze márka egy elegáns kinézetű és egyben egyedülálló minőségű termékcsaládot fejlesztett ki néhány kiválasztott neves parfümös, formatervező és mesterember közreműködésével, akik a termékcsalád tervezésénél és megalkotásánál a legmélyebb ösztöneikre és hozzáértő szakértelmükre támaszkodtak. Eredményül igen kivételes illatokat kaptunk, amelyek az Ön érzékeit is elcsábítják: édes és egyben csábító illatokat, intenzív és egyben energikus illatokat, határozott és egyben meglepő illatokat, amelyek ötvözik a kiváló illatanyagokat, a pompás színeket és az ellenállhatatlan kinézetet.