DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Heti akció

Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Té Bianco della Cina (Kínai fehér tea)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A legnemesebb fehér tea hajtásai Fujian rózsaszín égboltja hátterén nyílnak ki, miközben a tai-chi mester az új napot üdvözli. Púder és pézsma alkotja a Té Bianco della Cina (Kínai fehértea) illat alapját, dúsítva van jázminnal, fehér teával és tavirózsaillattal, mely ennek az illatnak friss, virágos árnyalatot ad. Erre az illatra a zöld dinnye és licsi hangsúlya teszi a nagyszabású pontot. Az olasz Mr&Mrs Fragrance EASY aroma diffúzota rattan pálcikák helyett cellulóz pálcikákat tartalmaz, melyeknek köszönhetően 20 % -kal több illatot ad az átlaghoz képest. Mindazoknak, akik hosszútávú és egyszerű megoldást keresnek.

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Té Bianco della Cina (Kínai fehér tea)

Vegye le a kupakot diffúzor palackjáról és a nyílásba helyezze el a pálca mesterséges pálcikákat. Pálcikák napközben beszívják az illatot és kieresztik a térbe. Intenzívebb hatás eléréséert a pálcikákat lehet forgatni. Maximális hatásért,javasoljuk, hogy a diffúzort utántölse új töltelékkel, amikor már kb. a fele az eredeti tölteléknek elfogy. A pálcikákat lehet használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JMDE028NEW
Kollekció Easy
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Illatok Té Bianco della Cina
Időszak Semleges
Térfogat 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Illat karakter Púder
Illat típus SEMLEGES
Szín rózsaszín
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance