DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

KÉSZLET: KATALITIKUS LÁMPA SZATÉN PIROS + UTÁNTÖLTŐK NARANCS ÉS FAHÉJ, LAMPE BERGER

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
A híres Lampe Berger gyártó limitált karácsonyi ajándékcsomagja - ezzel könnyen belejut a katalítikus lámpa világába. A csomag Satin katalitikus vastag-üvegű matt lakkozott lámpát tartalmazza, mely kiválóan aláhúzza a minimalista és időfeletti dizájnját. A csomag 180 ml Narancs és fahéj illatú utántöltőt is tartalmaz.

Részletesebben a termékről
KÉSZLET: KATALITIKUS LÁMPA SZATÉN PIROS + UTÁNTÖLTŐK NARANCS ÉS FAHÉJ, LAMPE BERGER

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el. Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval. 3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4478
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 278 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín piros
Származási ország Franciaország
Illat karakter Gyümölcsös