DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Utolsó darabok Gyümölcsös

KÉSZLET: KATALITIKUS LÁMPA SZATÉNMATT SZÜRKE + UTÁNTÖLTŐK NARANCS ÉS FAHÉJ, LAMPE BERGER

12 940 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A híres Lampe Berger gyártó limitált karácsonyi ajándékcsomagja - ezzel könnyen belejut a katalítikus lámpa világába. A csomag Satin katalitikus vastag-üvegű matt lakkozott lámpát tartalmazza, mely kiválóan aláhúzza a minimalista és időfeletti dizájnját. A csomag 180 ml Narancs és fahéj illatú utántöltőt is tartalmaz.

Hogyan használni
KÉSZLET: KATALITIKUS LÁMPA SZATÉNMATT SZÜRKE + UTÁNTÖLTŐK NARANCS ÉS FAHÉJ, LAMPE BERGER

Töltse fel a lámpát kiválaszttott töltelékkel 2/3 térfogatig. Legyen óvatos, hogy ne maradjon semmi a tölltelékból a lámpa külső felületén. Ellenkező esetben távolítsa el. Helyezze be a kanócot,abban az esetben, ha először csinálja, hagyja, hogy hogy szívódjon fel 20 percen át. Követ a kanúc felszínen gyújtsa meg gyufával vagy öngyújtóval. 3 perc után fújja el a lángot. Az illat kezd terjedni. 20-30 perc illatozás általában elegendő egy 20 négyzetméteres alapterületre. Ha a helyiség elegendúen illatos, fedje le a kanócot fedővel és ígí teljesen le állítsa a katalitikus reakciót.

Termék jellemzése

Kód 4477
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 278 ml
Gyártó Lampe Berger
Szín SZÜRKE
Származási ország Franciaország
Illat karakter Gyümölcsös