DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

STONE - FEKETE KATALÍTIKUS LÁMPA LAMPE BERGER

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Indusztriális stílusú katalítikus lámpa, melyben egyedi üvegforma és meglepő díszítés lett kombinálva. Aszimetrikus alakja víz által finomított élű folyami kő alakját idézi. Atipikus dizájnját matt alapján fémesen csillogó részecskék aláhúzzák, melyek ennek az egyedi lámpának természetes ásvány karaktert kölcsönöznek. A hozzá való eredeti pamutkanóc, záró- és védőfedél részei a csomagnak.
A lámpa lakkozott üvegből van, térfogata 335 ml, magassága 9 cm.

Részletesebben a termékről
STONE - FEKETE KATALÍTIKUS LÁMPA LAMPE BERGER

Töltse fel a lámpát térfogata 2/3-ig. Ügyeljen arra, hogy a lámpa külső felületén ne maradjon illatosító folyadék. Ha ez így van, távolítsa el ezt. Helyezze be a kanócot, mely ha új, hagyja először 20 percig magába szívni a folyadékot. A kanócon található követ gyújtsa meg, majd három perc elteltével fújja le a lángot. Az illat ekkor kezd a térbe terjedni. 20-30 perc elegendő egy 20 négyzetméter alapú terem illatosításához. Miután Ön az illat intenzitását már elegendőnek tartja, fedje le a kanócot a lámpa fedelével, így a katalítikus reakció teljesen megszűnik.

Termék jellemzése

Kód 4604
Típus Katalítikus lámpák
Térfogat 335 ml
Gyártó Maison Berger Paris
Szín fekete
Származási ország Franciaország