DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Semleges

SEMLEGES KEVERÉK SZÚNYOGOK ELLEN – KATALITIKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ml – LAMPE BERGER

4 990 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A szúnyogok elleni (Anti Mosquito) katalitikus lámpa utántöltő taszítja a kellemetlen rovarokat és szúnyogokat. Speciális funkciója mellett tisztítja is a levegőt a kellemetlen szagoktól és baktériumoktól. Az illat használata különösen a forró nyári estéken ajánlott. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Hogyan használni
SEMLEGES KEVERÉK SZÚNYOGOK ELLEN – KATALITIKUS LÁMPA UTÁNTÖLTŐ 500 ml – LAMPE BERGER

Az Anti Mosquito illat egy geraniol nevezetű természetes anyagot tartalmaz, amely taszítja a rovarokat. Az utántöltők kizárólag otthoni használatra lettek tervezve, mint megelőző vagy védelmi megoldás a nem kívánatos rovarok ellen. Az utántöltők olyan nem kívánatos rovarok ellen szolgálnak, mint a szúnyogok, a hangyák vagy a bolhák. Kizárólag Lampe Berger lámpákban használja. 30 perces hatóidőn belül egy 12m2-es helységben eltávolítja a szúnyogok 100%-át, a hatás pedig 8 órán át tart! Maximum egyszer használja naponta és tartsa be a maximum hatóidőt (1 perc/m3). Az illat inszekticid hatása a diffúzió kezdetét követően 5 percen belül aktiválódik.

Termék jellemzése

Kód 115066
Gyártó Lampe Berger
Típus Utántöltők
Származási ország Franciaország
Illatok SEMLEGES KEVERÉK SZÚNYOGOK ELLEN
Térfogat 500 ml
Illat karakter Semleges