22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

SONI – SM
Seasons
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 120 ml
Vezeték nélküli
Seasons

SONI – SM

ULTRAHANGOS DIFFÚZOR 120 ml
elfogyott
Ár ÁFA-val:
42 450 Ft
A SONI SM egy hordozható ultrahangos diffúzor, amellyel akár több órára is beállíthatja a működési időt. A diffúzor kézzel készült, és polirezin felső burkolattal büszkélkedhet, amely rendkívül ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ugyanakkor nagyon fényűzően néz ki.
A termék többféle üzemmódra és különféle LED-es háttérvilágításra állítható, beleértve a villódzó gyertyafényre emlékeztető lámpát. A diffúzor előnye a vezeték nélküli működés lehetősége akkumulátorról.

A diffúzorban csak vizet használjon néhány csepp aromával vagy illóolajjal. Az illatanyagot a csomag nem tartalmazza. A cikkünkben bővebben ITT.

Kód SSAW-001BL
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése SM
Térfogat (ml) 120 ml
Szín fekete
Gyártó Seasons
Termékcsalád SONI
Származási ország Hongkong
Anyag Műanyag, Gyanta
Funktionen Több üzemmód
Stránka s kolekcí ultrazvukove-difuzery

Helyes használatra vonatkozó javaslat
ULTRAHANGOS DIFFÚZOR SEASONS – SM, 120 ml

A SEASONS márka célja, hogy az illatot divatos kiegészítővé tegye. A márka aromadiffúzorjai, parfümjei és illóolajai a merész stílust megfizethető árakkal ötvözik, így az illat mindenki személyes stílusának részévé válhat, bármiről is legyen szó. 

A SEASONS termékeit a merész, divatos dizájn, a hordozhatóság hangsúlyozása és a személyre szabható kiegészítők jellemzik. A diffúzorok műszakilag kellően kifinomultak ahhoz, hogy megfeleljenek a legigényesebb vásárlók elvárásainak. A Franciaországban és Nagy-Britanniában gyártott illatokkal kombinálva egyedülálló érzékszervi élményt teremtenek otthonában.

Útmutatók/leírás

Használati útmutató