DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Heti akció Fa, fűszeres

Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Sandalo del Kerala (Szantal z Kerala-ból)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Női kezek gyöngéden simogatják Kerala kapuit, melyeken belül régi tánccal és istenek olajával ünnepelik a szerelmet. Szantálfa és cédrus alkotja a nehezebb alapot, mely ibolya, levendula és muskátli illattal van dúsítva, így a Sandalo del Kerala (Kéralai Szantálfa) enyhén virágos illatot kap. Ez illatra a bergamottt és zsálya hangsúlya teszi a nagyszabású pontot. Az olasz Mr&Mrs Fragrance EASY aroma diffúzota rattan pálcikák helyett cellulóz pálcikákat tartalmaz, melyeknek köszönhetően 20 % -kal több illatot ad az átlaghoz képest. Mindazoknak, akik hosszútávú és egyszerű megoldást keresnek.

Hogyan használni
Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - Sandalo del Kerala (Szantal z Kerala-ból)

Vegye le a kupakot diffúzor palackjáról és a nyílásba helyezze el a pálca mesterséges pálcikákat. Pálcikák napközben beszívják az illatot és kieresztik a térbe. Intenzívebb hatás eléréséert a pálcikákat lehet forgatni. Maximális hatásért,javasoljuk, hogy a diffúzort utántölse új töltelékkel, amikor már kb. a fele az eredeti tölteléknek elfogy. A pálcikákat lehet használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JMDE027NEW
Kollekció Easy
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Illatok Sandalo del Kerala
Időszak Semleges
Térfogat 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Illat karakter Fa, fűszeres
Illat típus SEMLEGES
Szín világoszöld
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance