DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Púder

Fluffy Towels - illatos viasz YANKEE CANDLE

690 Ft
Elérhetőség: elfogyott
A frissen mosott tiszta törölközők illata, melyeken a szárító melegét érezheti, citrom-, alma-, levendula- és liliomillattal. Tökéletes tisztaság illata, könnyed krémes kompozíció.Égési ideje kb 8 óra.

Hogyan használni
Fluffy Towels - illatos viasz YANKEE CANDLE

Illatos aroma viasz otthoni aromaterápiára. Oldott illatos viasz beillatosítja gyorsan az egész lakást. El lehet helyezni szilárd alapon kis helyiségekbe és élvezni a frissesség hosszú hetekig. A maximális illatos hatásért olvassza szét a viaszt aromalámpában mindennapi tea mécses segítségével. Ne tegye a viaszt vízbe. Miután elfújta a gyertyát a viasz megszilárdul és újra fel lehet használni. A térfogat nem csökken, csak időközben az illatos esszeciák kipárolognak. Ezután helyezzük a lámpát fagyasztóba és egy idő után ahasznált viaszt ki lehet venni. Viaszok lehet kombinálni: Készítsen saját illatot különféle viaszok eltörésével felső aromalámpa csészebe!

Termék jellemzése

Kód 20454
Termék típus töltelék
Típus Aroma lámpák és az olajak
Illatok Fluffy Towels
Időszak Semleges
Illat karakter Púder
Szín rózsaszín
Származási ország USA
Gyártó YANKEE CANDLE