DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Ajándék a vásárláshoz

HIMALIA PORLASZTÓKÉSZÜLÉK - FEKETE, GALEO

23 295 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Galeo porlasztókészülék kiváló aromaterápiához, amely a folyékony anyagokat (olajokat) finom köddé alakítja. Kizárólag tiszta illóolajokkal (esszenciális olajokkal) használható, így valóban természetes és az egészségre nem káros illatosításról beszélünk. A porlasztási folyamat közvetlenül, víz használata nélkül történik a leghatékonyabb és legtisztább módon. Nagy előnye, hogy a készüléket nem kell rendszeresen tisztítani, mivel víz használata nélkül nem rakódik le a vízlő a gépben.

A termék vásásrlása esetén, illóolajat adunk ajándékba.

Részletesebben a termékről
HIMALIA PORLASZTÓKÉSZÜLÉK - FEKETE, GALEO

A készüléken beállíthatja az illatosítás időtartamát, valamint két illatosítás közti szünet hosszát, amellyel befolyásolhatja az illatosítás intenzítását. A gép beállítása nagyon egyszerű, a részletes használati utasítás pedig a kiszerelés része. A porlasztókészülék egy 10 ml-es üvegecskét tartalmaz, amelybe beleönheti kedvenc illóolaját, ezért nem kell aggódnia, hogy az illóolaj csomagolása nem férne be a készülékbe.

Fontos figyelmeztetések:

1. Tartsa távol a készüléket a tűztől.

2. Az ilóolaj utántöltésénél kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze, hogy a készülék nincs-e csatlakoztatva az elektromos hálózathoz.

3. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

4. Tartsa tisztán a készüléket.

Termék jellemzése

Kód 60024
Típus Porlasztókészülék
Származási ország Franciaország
Gyártó GALEO
Szín fekete