DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - KARIB-TENGER ILLAT, 80 ML

6 705 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Chando pálcás illatosító tetszetős masnival díszítve, amely kiemeli az illatosító egyediségét. Egy kedves apróság, amely tökéletes ajándék bárki számára. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó, amely kiválóan illik például a kisebb helyiségek, például a fürdőszoba, a mellékhelyiség vagy a dolgozószoba illatosítására.Karib-tenger illat: a tengeri szellő és a sós víz egzotikusan firss illata.

Hogyan használni
CHANDO FANTASY PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - KARIB-TENGER ILLAT, 80 ML

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CEG901CS
Gyártó Chando
Kollekció Fantasy
Tartósság 1-3 hónap
Típus Pálcás illatosító
Illatok Karib-tenger (Carribean Sea)
Illat karakter Friss, citrus
Térfogat 80 ml