ONNO collection

ONNO - SPARKLING LUXUS AJÁNDÉKDOBOZ A KÉZ ÉS A TEST ÁPOLÁSÁHOZ, 3X 500 ML

35 490,00 Ft
raktáron
Élvezze a kézbőre és a teste luxus ápolását az ONNO Collection termékeivel, melyek a fényűző megjelenést csodálatos parfümökkel és prémium minőségű összetevőkkel kombinálják.

A három félliteres kiszerelésű Fabulous illatú terméket rejtő ajándékkészletben illatos folyékony kézmosó szappant, parfümös fertőtlenítő gélt, valamint ugyanilyen illatú kéz - és testápoló tejet talál. Mind a három parabén-, szulfát- és szilikonmentes. 100%-ban vegán és semleges pH-értékű, természetes összetevőket tartalmazó termékek.
Ennek az illatkollekciónak a gyártása a környezet tiszteletben tartása mellett történik, ezért 95%-ban biológiailag lebomló anyagokat használnak.

A Sparkling illatot a friss bergamott, a bors fűszeres akkordjai és az orientális kurkuma alkot, amelyeket a legfényűzőbb niche parfümök készítéséhez használják.

A három 500 ml-es pumpás flakont tartalmazó ajándékdoboz mérete 36 x 25 x 38 cm.

Termék jellemzése

Kód ONH3S
Termékcsalád Hand & Body Care
Gyártó ONNO collection
Terméktípus Testkozmetikum
Térfogat (ml) 1500 ml
Típus Testkozmetikumok
Illatok Sparkling
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
ONNO - SPARKLING LUXUS AJÁNDÉKDOBOZ A KÉZ ÉS A TEST ÁPOLÁSÁHOZ, 3X 500 ML

A luxus ONNO Collection márka sok éves tapasztalatával a parfümök világában új kollekciót mutat be a kéz- és testápolás terén ONNO HAND & BODY CARE néven. A kollekcióval a márka a felhasználók keresletére reagál a minőségi termékek iránt, amely a termékek luxus kivitelét kiváló parfümökkel kombinálja.