22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
CAPE – ZANZIBAR
ONNO collection
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 2000 ml
3 + 1 ingyen
ONNO collection

CAPE – ZANZIBAR

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 2000 ml
raktáron az e-shopban
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ár ÁFA-val:
138 750 Ft
3 + 1 ingyen

Az ONNO Collection diffúzorai Belgiumból származnak, az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak.  Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. A csiszolt, erős falú üvegedényeket a legkiválóbb európai kézművesek készítik. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a diffúzorokat egyedülállóan designos darabokká. Számunkra magától értetődő, hogy Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden diffúzor arany logóval ellátott, exkluzív fekete dobozva csomagolt.

  • Fűszerezze az életét az afrikai sziget, Zanzibar természeti szépségei által ihletett gyönyörű illattal, a finom zöld illatjegyek és a pikáns fűszerek fényűző illatával. A Zanzibar üde zöldfűszeres illatjegyek alá rejtett gazdag és erőteljes fás illat. Egy olyan revitalizáló illat, amit bármikor és bárhol élvezhet. Az ONNO Cape luxus aromadiffúzor kollekciónak köszönhetően, melynek kézi megmunkálású üvegtégelye nem mindennapi eleganciát ad a helyiségnek, egy darabka természetet engedhet be az otthonába.
Kód ONRCLCZ
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése ZANZIBAR
Illattípus Fa, fűszeres
Térfogat (ml) 2000 ml
Tartósság több mint 12 hónapig
Szín bézs
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Cape
Magasság (m) 70 cm
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí onno-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR ONNO COLLECTION – ZANZIBAR, 2000 ml

  • Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal.
  • Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt.
  • Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat.
  • A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.