ONNO collection

ONNO CAPE LUXUS ILLATGYERTYA S - ROMANCE, CORAL

31 850,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Korallszínű üvegből szokatlan dizájnban készült csodálatosan romantikus megjelenésű tégely, és a jázmin, rózsa és ibolya szirmok lágy illatát a gyömbér érzékiségével, valamint a citrusok frissességével harmonikusan kombináló Romance illat.
Az eredeti kiszerelés szokatlan és igazi mestermű jelleget kölcsönöz az illatgyertyának.

A gyertya mérete: 13cm x 13cm

A minőség és az élettartam megőrzése érdekében fontos, hogy megfelelően hosszú ideig égesse a gyertyát, azaz addig, amíg a gyertya teljes felszínén nem képződik egy összefüggő megolvadt viaszréteg (egy tavacska a megolvadt viaszból). Ellenkező esetben egyenetlenül ég ki a viasz, ezáltal kitüremkedések és mélyedések keletkeznének a gyertya felszínén. Az így létrejött egyenetlenséget pedig később már nem lehet egyenesbe hozni!!! Ne hagyja kb. 3 órától tovább égni a meggyújtott gyertyát (S és M méretnél pedig ennyi ideig se). Amennyiben ettől tovább ég a gyertya, úgy túl nagy tavacska keletkezik, így a kanóc belesüllyedhet.

Termék jellemzése

Kód ON520RM
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Romance
Illattípus Virág
Tartósság 65 óra
Szín rózsaszín
Gyártó ONNO collection
Termékcsalád Cape
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
ONNO CAPE LUXUS ILLATGYERTYA S - ROMANCE, CORAL

Az ONNO collection minden gyertyája Belgiumból származik, amelyek az intenzív színek és a természet illatai által inspiráltak. Gyártásuk során a hangsúly a legkiválóbb kézműves feldolgozásra kerül, de a környezet tiszteletben tartása is fontos. Gyártásukkor gondosan válogatott nyers (raw) alapanyagok kerülnek felhasználásra. Az ásványi viaszt kézzel öntik az erős falú, csiszolt üvegből készült edényekbe, melyeket a legkitűnőbb európai kézművesek készítenek. Leginkább a különleges feldolgozás teszi a gyertyákat egyedülállóan designos darabokká, amelyek az intenzív színekkel rendelkező fényjátékukkal minden más gyertyánál szívmelengetőbbek. Számunkra magától értetődő, hogy pamutból készült kanócot, valamint Grasse-ból, a világ parfümgyártásának szívéből származó, a helyi parfümkészítők által létrehozott lélegzetelállító illatokat használjuk. Minden gyertya exkluzív fekete dobozba csomagolt, fekete szalaggal átkötött és címkével ellátott.