Mr&Mrs Fragrance

Niki Blue Crystal króm szegéllyel - Nuit des etoiles (Csillagos éjszaka)

20 670,00 Ft
raktáron
A Niki Crystal az első autóillatosító, amely valódi Swarovski kristályokkal van díszítve, összesen 160 kristályt tartalmaz. Az olasz Joy Fragrances márka egy exkluzív terméket akart megalkotni, ezért kezdett gyümölcsöző együttműködésbe a neves Swarovski márkával és összekapcsolták az olasz cég szabadalmaztatott technológiáját a világhírű kristályok eleganciájával.
Nuit des étoiles illat – fej: bergamott, kardamom, szív: jázmin, levendula, alap: kasmírgyapjú, pézsma, ámbra, Guayac fa

Termék jellemzése

Kód JNIKISWA02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Típus Autóillatosítók
Illat/Termék megnevezése Nuit des etoiles (Csillagos éjszaka)
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 1-2 hónap
Szín kék
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki Crystal
Származási ország Olaszország

Részletesebben a termékről
Niki Blue Crystal króm szegéllyel - Nuit des etoiles (Csillagos éjszaka)

A NIKI autóillatosító dizájner luxus autóillat, amely utódja az annyira kedvelt Cesare-nak. A csomagolás, beleértve a kezdő töltetet, amelyet bármikor ki lehet cserélni 15 alternatívából kiválasztva. Illatosítsa autóját! Univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetőjére), függőlegesen és vízszintesen is. Az autóillatosító a levegő forgatásával áramoltat állandó és tartós illatot. Használja az aroma olajjal dúsított EVA tölteletet választása szerint, amit azután könnyen felválthat egy újjal.