Utolsó darabok
Mr&Mrs Fragrance

NIKI CRYSTAL – NUIT DES ETOILES

AUTÓILLATOSÍTÓK 
20 670 Ft
raktáron

A Niki Crystal az első autóillatosító, amely valódi Swarovski kristályokkal van díszítve, összesen 160 kristályt tartalmaz. Az olasz Joy Fragrances márka egy exkluzív terméket akart megalkotni, ezért kezdett gyümölcsöző együttműködésbe a neves Swarovski márkával és összekapcsolták az olasz cég szabadalmaztatott technológiáját a világhírű kristályok eleganciájával.

Nuit des étoiles illat – fej: bergamott, kardamom, szív: jázmin, levendula, alap: kasmírgyapjú, pézsma, ámbra, Guayac fa

Vajon ma este lesz-e az éjszaka, amikor a legszebb csillagos éjszaka kukucskál át a sötétség takarásán? Húzzon magassarkút, fogjon a kezébe egy kis cetlit, és helyezzen egy új autóillatosítót a kocsija ventilátorába, ami nem stílusosabbá teszi nemcsak a ma estét. Az értékes jázmin illatával, a guaiac fa karizmájával és a bergamott játékosságával jutalmazza Önt.

Termék jellemzése

Kód JNIKISWA02
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése NUIT DES ETOILES
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 1-2 hónap
Szín kék
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki Crystal
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR&MRS FRAGRANCE – NUIT DES ETOILES

A NIKI autóillatosító dizájner luxus autóillat, amely utódja az annyira kedvelt Cesare-nak. A csomagolás, beleértve a kezdő töltetet, amelyet bármikor ki lehet cserélni 15 alternatívából kiválasztva. Illatosítsa autóját! Univerzális funkcionális csíptető segítségével rögzítheti bármely autó szellőző nyílására (légkondicionáló kivezetőjére), függőlegesen és vízszintesen is. Az autóillatosító a levegő forgatásával áramoltat állandó és tartós illatot. Használja az aroma olajjal dúsított EVA tölteletet választása szerint, amit azután könnyen felválthat egy újjal.