22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.
NIKI – CHERRY
Mr&Mrs Fragrance
AUTÓILLATOSÍTÓK 
Utolsó darabok 3 + 1 ingyen
Mr&Mrs Fragrance

NIKI – CHERRY

AUTÓILLATOSÍTÓK 
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
5 190 Ft
3 + 1 ingyen

A NIKI Fashion autóillatosító egy luxus designer illat, mely a népszerű NIKI illatosító utódja. A csomag már tartalmazza az első illattölteléket, amely kiillatozás után bármikor lecserélhető egy ugyanolyan vagy más illatú töltelékre. Töltse meg autóját Cherry (Cseresznye) illatával!
  • Cherry illat: Nyár és cseresznye. Két szó, amely kéz a kézben jár. És ez az illat biztosan felidézi őket. Élvezze az érett cseresznye kellemesen gyümölcsös illatát, amelyet friss alaptónusok egészítenek ki.
Kód JNIKIFASBX001
Terméktípus AUTÓILLATOSÍTÓK 
Illat/Termék megnevezése CHERRY
Illattípus Gyümölcsös
Tartósság 1-3 hónap
Szín piros
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Termékcsalád Niki
Származási ország Olaszország

Helyes használatra vonatkozó javaslat
AUTÓILLATOSÍTÓK  MR&MRS FRAGRANCE – CHERRY

NIKI - egy fényűző és stílusos autóillatosító, amely a népszerű Cesare autóillatosító figura nagyobb testvére. Az eredeti illat kifogyása után cserélhető utántöltő a 15 felejthetelen illat közül választható ki. A csomagolás egy darab utántöltő illatot is tartalmaz. A speciális műanyag rögzítőelem (csíptető) segítségével rögzítse az autó szellőzőnyílásához, a rögzítés után az illat fokozatosan fog áramlani a jármű belsejébe. Minél intenzívebbre van beállítva a jármű szellőzése, annál intenzívebb lesz az illat. Az univerzális rögzítőelem miden autó számára alkalmas. Az eredeti illat kifogyása után cserélhető utántöltő vásárolható.