DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - FLEUR D'ORANGER (Narancsvirág)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Meleget és a friss reggeli harmat ígéretét áraszt, mely a Földközi tenger narancsai illatát idézi. Cédrus, pacsuli és pézsma melegítő alapillatot alkotnak, mely jázmin és narancsvirág kivonattal van dúsítva. A citrom és bergamottt hangsúlya friss, enyhén virágos árnyalatot ad a Fleur D'Oranger (Narancsvirág) illatnak. Az olasz Mr&Mrs Fragrance EASY aroma diffúzota rattan pálcikák helyett cellulóz pálcikákat tartalmaz, melyeknek köszönhetően 20 % -kal több illatot ad az átlaghoz képest. Mindazoknak, akik hosszútávú és egyszerű megoldást keresnek.

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance Easy diffúzor - FLEUR D'ORANGER (Narancsvirág)

Vegye le a kupakot diffúzor palackjáról és a nyílásba helyezze el a pálca mesterséges pálcikákat. Pálcikák napközben beszívják az illatot és kieresztik a térbe. Intenzívebb hatás eléréséert a pálcikákat lehet forgatni. Maximális hatásért,javasoljuk, hogy a diffúzort utántölse új töltelékkel, amikor már kb. a fele az eredeti tölteléknek elfogy. A pálcikákat lehet használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JMDE026NEW
Kollekció Easy
Termék típus aroma diffúzorok
Típus Aroma diffúzorok
Illatok Fleur D'Oranger
Időszak Tavasz-Nyár
Térfogat 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Szín narancssárga
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance