Mr&Mrs Fragrance

MR. BIRD ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR

19 630,00 Ft
raktáron
Ultrahangos diffúzor Mr. Bird kedves kis dundi madárka formájában. Kivitelének köszönhetően megfelelő a játékos helyiségekbe vagy a gyerekszobákba.  

A diffúzor két üzemmódra állítható - váltakozó (30 másodpercenként) és non-stop. A diffúzor háttérvilágítása különböző intenzitásban állítható. Választhat a színes vagy a fehér fényű hátérvilágítás közt.

Aroma vagy esszenciális olajakkal használja. Az illatanyag nem a csomagolás része.

Termék jellemzése

Kód JBIRD01
Terméktípus ULTRAHANGOS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése Mr. Bird
Térfogat (ml) 60 ml
Fedettség (m²) 30 m²
Szín fehér
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Magasság (m) 18,8 cm cm
Származási ország Olaszország
Anyag Műanyag
Hangszint (dB) <10 dB
Funktionen Több üzemmód, Fehér háttérvilágítás, Háttérvilágítás nélküli üzemmód"
Töltés USB
Távirányítás Nem
Átmérő 16,4 cm

Dokumenty a příručky

Használati útmutató

Részletesebben a termékről
MR. BIRD ULTRAHANGOS DIFFÚZOR, FEHÉR

A modern és funkcionális tervezésű ultrahangos diffúzor az ultrahangos technológiának köszönhetően csöndes, viszont állandó illatot biztosít. Mindössze pár csepp aroma vagy esszenciális olajat kell csepegtetni a víztartályba és csatlakoztatni a készüléket az áramforráshoz. Ezután a levegőbe áramlani kezd a kiválasztott illat. A kijövő pára hozzájárul a kellemes és delikát légkör megteremtéséhez. A termék a vízszint által szabályozott automatikus kapcsolóval rendelkezik, amely nem sugároz hőt, ezért nagyon biztonságos. Ugyanakkor nincsen égés. Az ultrahangos diffúzor, térfogatától függően, kivételesen hosszú ideig képes illatosítani. A részletes útmutató, hogyan használja a diffúzort, a csomagolás része.