DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

MILLEFIORI MEDITERRANEAN NUANCES - pálcás illatosító ajándékszett (3 x 100 ML)

13 625 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Mediterranean Nuances
Az ajándékszett 3 darab 100 ml-es pálcás illatosítót tartalmaz:
Bougainvillea & Vetiver: A vad Bougainvillea virágainak és a narancsvirág illatának megfűszerezése friss tónusokkal, amelyek mágikusan csábító érzéseket váltanak ki.
Ciprus és tölgyfa: Intenzív aromás illatélmény, amely feltárja a tölgy és a borostyán társulásának melengető és fás tónusait, amelyek a ciprus friss jegyeivel vannak kiegészítve.
Tengeri só és bergamott: Ez az illatkompozíció olyan, mint a friss tengeri szellő lágy érintése. Ez az életteli és pezsdítő illat, az ásványi tónusok jegyeivel van megkoronázva, amelyek a tengerparti növények és virágok fás illataival keverednek.

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI MEDITERRANEAN NUANCES - pálcás illatosító ajándékszett (3 x 100 ML)

A Mediterranean Nuances ajándékszett 3 darab 100 ml-es pálcás illatosítót tartalmaz, amelyek külön - külön is kiválóak, de együtt tökéletesen kiegészítik egymást és a legintenzívebb illatélményt egy egészként nyújtják. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 7NUEMED
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 300 ml
Gyártó Millefiori Milano
Illatok Bougainvillea & Vetiver, Cipřus & Tölgyfa, Tengeri só & Bergamott
Származási ország Olaszország
Fedettség 20 - 30 m²