MILLEFIORI MEDITERRANEAN NUANCES DIFFÚZOR KÉSZLET (3 x 100 ML)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Mediterranean Nuances
Az ajándékszett 3 darab 100 ml-es pálcás illatosítót tartalmaz:
Bougainvillea & Vetiver: A vad Bougainvillea virágainak és a narancsvirág illatának megfűszerezése friss tónusokkal, amelyek mágikusan csábító érzéseket váltanak ki.
Ciprus és tölgyfa: Intenzív aromás illatélmény, amely feltárja a tölgy és a borostyán társulásának melengető és fás tónusait, amelyek a ciprus friss jegyeivel vannak kiegészítve.
Tengeri só és bergamott: Ez az illatkompozíció olyan, mint a friss tengeri szellő lágy érintése. Ez az életteli és pezsdítő illat az ásványi tónusok jegyeivel van megkoronázva, amelyek a tengerparti növények és virágok fás illataival keverednek.

Termék jellemzése

Kód 7NUEMED
Típus Pálcás illatosító
Térfogat (ml) 300 ml
Gyártó Millefiori Milano
Illatok Bougainvillea & Vetiver, Cipřus & Tölgyfa, Tengeri só & Bergamott
Származási ország Olaszország
Fedettség 20 - 30 m²

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI MEDITERRANEAN NUANCES DIFFÚZOR KÉSZLET (3 x 100 ML)

A Mediterranean Nuances ajándékszett 3 darab 100 ml-es pálcás illatosítót tartalmaz, amelyek külön - külön is kiválóak, de együtt tökéletesen kiegészítik egymást és a legintenzívebb illatélményt egy egészként nyújtják. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattán pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.