DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

MILLEFIORI EMBRACING NUANCES - pálcás illatosító ajándékszett (3 x 100 ML)

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Dániában található a Hygge életstílus, amely e termékcsaládot is ihlette. Vigyen több boldogságot és örömöt az életébe e kiváló divatos ajándékszettel, amely 3 darab 100 ml-es pálcás illatosítót tartalmaz:
Kamilla és zabpehely (Forró fürdő) - A zabpehely jótékony hatása pihentető légkört teremt, pont úgy mint egy forró fürdő egy hosszú és nehéz nap után. A nyíló virágok lágy fehér szirmai pedig finom eleganciát kölcsönöznek a hangulatnak.
A kasmír és a vadrózsa (Puha takaró) - egy melengető illat, amelyet a kasmír puha tapintása ihletett. Az illatban a rózsa és a fehér ámbra bársonyos aromája keveredik az érzéki vanília jegyeivel. A krémes fás tónusok pedig egy otthonos légkört teremtenek otthonában.
Nyírfa és gesztenye (Őszi séta) - egy kiváló őszi séta ihlette az illatot, amelyben a nyírfalevelek és a gesztenyefák megragadó tónusai keverednek a rózsa, a szantálfa és a cédrusfa friss jegyeivel.

Részletesebben a termékről
MILLEFIORI EMBRACING NUANCES - pálcás illatosító ajándékszett (3 x 100 ML)

Az Embracing Nuances ajándékszett az élet szépségét és a kis örömök fontosságát szeretné kifejezni három nem mindennapi illattal. Az illatok külön - külön is kiválóak, de együtt tökéletesen kiegészítik egymást és a legintenzívebb illatélményt egy egészként nyújtják. Megnyugtató harmóniát hoznak létre otthonában, amely tökéletes összhangban lesz Önnel. Dániában található a Hygge életstílus, amely e termékcsaládot is ihlette. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 7NUEMB
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 300 ml
Gyártó Millefiori Milano
Illatok Kamilla és zabpehely, Kasmírgyapjú és rózsafa, Nyírfa és gesztenye
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Olaszország
Fedettség 20 - 30 m²