DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatosító utántöltő 250 ml, Fagyos víz illat

8 510 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatosító utántöltőt tartalmaz a népszerű Fagyos víz illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Fagyos víz (Cold Water) illatot a fagyos szellő frissítő tónusai jellemzik, amelyek a tengeri levegő jegyeivel keverednek. A Millefiori Milano márka egyik legkedveltebb illatáról van szó, a vásárlók a híres Davidoff márka egyik legnépszerűbb illatához hasonlítják.

Hogyan használni
MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatosító utántöltő 250 ml, Fagyos víz illat

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDRECW
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illat karakter Friss, citrus
Illatok Fagyos víz
Kollekció Natural