DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Édes

MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatosító spray 150 ml, Vanília és fa illat

7 375 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék alacsony készletekben érhető el és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatosító spray-t tartalmaz a népszerű Vanília és fa illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Vanília és fa (Vanilla and Wood) illatot a fás tónusok jellemzik, amelyek az édes vanília jegyeivel vannak megkoronázva.

Hogyan használni
MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatosító spray 150 ml, Vanília és fa illat

Pálcás illatosító - vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Illatosító spray - egy klasszikus lakásillatosító termékről van szó spray kivitelezésben, amely hatékonyan elnyeli vagy enyhíti a nem kívánatos szagokat. Az illat intenzítását egyszerűen saját maga szabályozhatja, attól függően, hogy mennyi illatot permetez a levegőbe. Az illatosító spray-eket a rövidtávú illatosító termékek közé soroljuk, amelyek azonnali illatosító hatással bírnak. Elég a levegőbe permetezni belőlük és máris kellemes illat árasztja el a helyiséget, amelyet illatosítani szeretne.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDSRDV
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illat karakter Édes
Illatok Vanília és fa
Kollekció Natural