DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Édes

MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatgyertya 180 g, Vanília és fa illat

8 510 Ft
Elérhetőség: elfogyott

Kiváló ajándékszett a Millefiori márkától, amely egy pálcás illatosítót és egy illatgyertyát tartalmaz a népszerű Vanília és fa illatban. Tökéletes ajándék megfizethető áron.


A Vanília és fa (Vanilla and Wood) illatot a fás tónusok jellemzik, amelyek az édes vanília jegyeivel vannak megkoronázva.

Hogyan használni
MILLEFIORI NATURAL ajándékszett - pálcás illatosító 100 ml + illatgyertya 180 g, Vanília és fa illat

Pálcás illatosító - vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Az illatgyertya az egyik legelterjedtebb lakást illatosító termék. Az átlagos vagy közepes intenzitású illatosító termékek közé soroljuk őket, hosszan tartó illatosító hatással. A gyertya meggyújtása után, könnyen és gyorsan kellemes, finom illatot és hangulatot varázsolhatunk. Lángja romantikus és meleg, meghitt hangulatot biztosít.

Termék jellemzése

Kód 7BUMDMCDV
Típus Ajándékszett
Gyártó Millefiori Milano
Származási ország Olaszország
Illat karakter Édes
Illatok Vanília és fa
Kollekció Natural